Vildenvang

Publisert: 10. juni 2015

Vildenvang er et geitbruk i Straumfjorden i Nordreisa kommune. Her lager vi ost av dagfersk melk fra gårdens geiter, blant annet halvfast hvit geitost som lagres i modningskjelleren i 6 – 12 mnd.

Velkommen til å ostesmak i vår koselige gårdsbutikk! Vi produserer flere typer geitost: Vildenvang salatost (feta) i rapsolje med viltvoksende arktiske urter, Vildenvang geitost lagret i 6 – 12 mnd og Vildenvang gomme kokt av geitmelk tilsatt litt kulturmelk. Ostene selges i gårdsbutikken der vi også selger andre småskala matprodukter og noe kunst-/håndverksprodukter. I 2011 og 2012 vant vi flere priser for ostene våre. I 2011 fikk vi andreplassen i Arktisk verdiskaping – konkurransen om Nord-Norges mest nyskapende matprodukt, for Vildenvang salatost (fetaost) og for Vildenvang geitost fikk vi utmerkelsen «Årets ost» i konkurranse med over hundre osteprodukter på Landsutstillingen for gardsost. I 2012 vant vi Arktisk verdiskaping med Vildenvang geitost i eske. Gårdsysteriet og -butikken er innredet i det gamle gjenreisningshuset på gården.

Vildenvang har vakker beliggenhet på vestsida av Straumfjorden, 10 km nord for Storslett. Kort avstand fra E6. Velkommen!

http://www.vildenvang.no/