Satser på lokal kvalitet i Kvæfjord

Publisert: 14. juni 2016

Fylkesrådet for helse, kultur og næring i Troms har bevilget 400.000 kroner til Kvæfjord kommune til forprosjektet – Matkultur i Kvæfjord.

Sentrale personer i prosjektet - Matkultur i Kvæfjord - f.v. Bente Berg, Nils Arthur Geitanger, Torbjørn Larsen, Willy Bjørnebakk og Ellen Eliseussen.
Sentrale personer i prosjektet – Matkultur i Kvæfjord – f.v. Bente Berg, Nils Arthur Geitanger, Torbjørn Larsen, Willy Bjørnebakk og Ellen Eliseussen. (Foto: Jostein Eldevik)

I den anledning har Nils Arthur Geitanger, eier og daglig leder av gourmet-restauranten Holstuen og BARK Spiseri og Bar i Harstad, tatt kontakt med Kvæfjord kommune for å lufte ideen om et Matkultursenter i Kvæfjord.
Les mer her:
http://www.blv.no/kvafjord/mat-og-naringsmidler/nord-norge/satser-pa-lokal-kvalitetsmat/s/5-9-128341