Øverås Gård

Publisert: 10. juni 2015

Velkommen til Øverås Gård. Vi holder til på Finnøy i Hamarøy kommune. På Innhavet, skilt kjør mot Finnøy. På Øverås Gård finner du en koselig gårdskafe med steinovn i et robust tømmerbygg med god atmosfære. Her serveres fersk bakst, møsbrømlefser og gode kaker.

Vi lager selskaper til alle anledninger, bursdager, bryllup, konfirmasjon og firma selskaper. Kafeen har 40 sitteplasser. Vi har lang erfaring som vertskap og vil gjøre vårt beste for at dere skal trives.

Vi arrangerer pizzakvelder og pub kvelder på sommer, høst, påske og ellers på forespørsel. I tilknytting til kafeen finner dere en koselig liten gårdsbutikk med et rikt utvalg av varer fra egen gård og lokalmatprodusenter. Her selges også håndarbeide gaveartikler fra produsenter og leverandører i vårt nærområde.

2015

Vi har åpent Torsdag, Fredag, Lørdag og Søndag fra 25 Juni – 9 August. 12.00 – 16.00

Vi har ellers åpent i helger, dette annonseres i lokalavisa og på våre hjemmeside www.overas-gard.no

Øverås Gård drives av Helge og Ann Merethe Nilsen. Hovedproduksjon på gården er melk og kjøtt. Vi har en opplevelsesrik gård med tilbud til skoleelever, besøkende, barneridning, arrangerer aktivitetsdager og gårdsferie.

Vi har mange ulike dyr som ku, hest, geit, minigris, høner, kaniner og gårdskatt. Gården ligger i naturskjønne omgivelser med flott terreng med merkede turløyper.

Dere er hjertelig innom for og spise, drikke kaffe, handle i butikken, hilse på dyrene eller bare slå av en prat med oss. Her er godt og være.

www.overas-gard.no