Nordnorsk Landbruksseminar

Publisert: 20. november 2020

For 19. gang arrangeres Hurtigruteseminaret, nå under ny tittel: «Nordnorsk Landbruksseminar». I fjor ble seminaret flyttet på land og i år kjøres det digitalt. Ingen skal si at nordnorsk landbruk ikke er tilpasningsdyktig!

Digital plattform medfører en noe annen ruteplan enn tidligere, så programmet blir fordelt over tre dager. Sett av to timer 24., 25. og 26. november – da er det Nordnorsk Landbruksseminar på Teams Live. Program og anna info finner du her.

Deltakelse på seminaret skal gi både faglig påfyll, utvidet nettverk og inspirasjon – i år er det ingen begrensning på antall deltakere, alle får bli med!
Påmelding er ikke nødvendig, bare klikk på lenka som ligger i programmet for de tre dagene. Skulle du ikke ha muligheter til å delta på seminaret på oppsatt tidspunkt, så vil det bli muligheter til å se det i opptak i ettertid. Det vil ikke bli lagt ut åpent på nett, og du må derfor sende en e-post til: odd-arild.finnes@nibio.no og be om link og passord for å få tilgang. Vi regner med at opptakene et tilgjengelige fra lørdag 28. november.

NIBIO og NLR Nord-Norge samarbeider om årets arrangement.

Velkommen!