Matfestivalen i Lofoten

Publisert: 10. juni 2015

Det er med stor glede vi igjen kan ønske velkommen til Matfestivalen i Lofoten, som går av stabelen i Lofothallen lørdag 26. og søndag 27. september 2015. Lørdag åpner vi kl. 11:00 – 17:00, mens søndag er det åpent fra 12:00 – 17:00
Lofothallen blir omgjort til en spennende arena for lokal mat og matkultur, og Nord-Norge har virkelig mye spennende mat å by på. Hele Nord-Norge er et gedigent spiskammer for god mat enten råstoffet kommer fra hav eller land. Dyktig bearbeiding er med på å skape lokal matkultur og lokale mattradisjoner som vi er veldig stolt av, og som mange i Nord-Norge har høstet stor annerkjennelse for. Vi ønsker å «heie på alle» og vi ønsker å vise frem et mangfold du knapt har sett maken til. Amatører og profesjonelle, lokal og berømte kokker vil være til stede under Matfestivalen i Lofoten.

Fra scena vil du oppleve spennende matglimt og intime konserter, smaksløkene får virkelig kjørt seg ved besøk på de mange spennende bodene. I kafeen får du kjøpt lokal bakst og en god kopp kaffe, mens du samtidig kan få med deg underholdning for liten og stor. Kanskje et restaurantbesøk frister? Vi regner med å ha egen restaurant i Lofothallen som frister med spennende retter, og i de mange spennende bodene kan man få kjøpt både lokale og internasjonale retter.
For barna vil vi også ha mye spennende å by på, og på vår Facebookside vil det etterhvert bli lagt ut info om programmet. Sørg derfor for å LIKE vår side der.

Vi gleder oss til å vise deg alt det spennende vi har å by på, så vær velkommen til den åttende Matfestivalen i Lofoten.

Les mer her