Kurshøsten 2017 fra Kompetansenettverket for lokalmat i nord
Publisert: 4. juli 2017
- les mer om kurset ved å trykke på linken
August | |
Plukk vilt, 9.-10. august i Tromsø, kurslærer er Marit Sundt, påmelding til troms@bondensmarked.no | |
Kjøttforedling for nybegynnere, 25.-26. august på Dønna, kurslærer er Tommy Solvang, påmelding til dag@trekalver.no | |
Utematkurs, 29. august på Fauske, kurslærer er Hege Ruud, påmelding til hegekristinruud@gmail.com | |
September |
|
Markedskurs i Alta, 13-14. september, kursarrangør er Matmerk, påmelding til kay.nilsen@matmerk.no | |
Inspirasjonskurs bær, 11-12. september i Sørfold, kurslærere er Borghild Wingan og Line Hofstad, påmelding til borghild.wingan@gmail.com | |
Økonomikurs i Harstad, 27-28. september, kursarrangør er Matmerk, påmelding til kay.nilsen@matmerk.no | |
Oktober |
|
Gjærbakst, kaker og søte saker, 18.-19. oktober i Pasvik i Sør-Varanger, kurslærer er Jan-Vidar Pedersen, påmelding til polarurt@gmail.com | |
Kurs i baking med André Løvaas, 30.-31. oktober, Eldhusbakeriet på Sortland, påmelding til ragnhild.renna@nlr.no | |
November |
|
Grunnmodul kjøtt, innføringskurs innen kjøttforedling og oppstart av kjøttforedlingsbedrift planlegges kjørt i Tromsø vinteren 2017/2018. Første samling planlegges med oppstart i november 2017. Mer info kommer etter sommeren på www.bioforsk.no/lokalmatinord under kurs. |
Kompetansenettverkene er en del av tilbudet i Innovasjon Norges Utviklingsprogram for landbruks- og reindriftsbasert vekst og verdiskaping. Les om kurs og andre tilbud fra de fem kompetansenettverkene i Norge: www. innovasjonnorge.no/lokalmat