Kurshøsten 2017 fra Kompetansenettverket for lokalmat i nord

Publisert: 4. juli 2017

  • les mer om kurset ved å trykke på linken
August
Plukk vilt, 9.-10. august i Tromsø, kurslærer er Marit Sundt, påmelding til troms@bondensmarked.no
Kjøttforedling for nybegynnere, 25.-26. august på Dønna, kurslærer er Tommy Solvang, påmelding til dag@trekalver.no
Utematkurs, 29. august på Fauske, kurslærer er Hege Ruud, påmelding til hegekristinruud@gmail.com
 

September

Markedskurs i Alta, 13-14. september, kursarrangør er Matmerk, påmelding til kay.nilsen@matmerk.no
Inspirasjonskurs bær, 11-12. september i Sørfold, kurslærere er Borghild Wingan og Line Hofstad, påmelding til borghild.wingan@gmail.com
Økonomikurs i Harstad, 27-28. september, kursarrangør er Matmerk, påmelding til kay.nilsen@matmerk.no
 

Oktober

Gjærbakst, kaker og søte saker, 18.-19. oktober i Pasvik i Sør-Varanger, kurslærer er Jan-Vidar Pedersen, påmelding til polarurt@gmail.com
Kurs i baking med André Løvaas, 30.-31. oktober, Eldhusbakeriet på Sortland, påmelding til ragnhild.renna@nlr.no
 

November

Grunnmodul kjøtt, innføringskurs innen kjøttforedling og oppstart av kjøttforedlingsbedrift planlegges kjørt i Tromsø vinteren 2017/2018. Første samling planlegges med oppstart i november 2017. Mer info kommer etter sommeren på www.bioforsk.no/lokalmatinord under kurs.

 

Kompetansenettverkene er en del av tilbudet i Innovasjon Norges Utviklingsprogram for landbruks- og reindriftsbasert vekst og verdiskaping. Les om kurs og andre tilbud fra de fem kompetansenettverkene i Norge: www. innovasjonnorge.no/lokalmat