Hurtigruteseminar og Tenkeloft

Publisert: 29. oktober 2015

Vi minner om at påmeldingsfrist for årets Hurtigruteseminar er 1. november og datoen nærmer seg. Programmet  byr på spennende temaer om norsk og nordnorsk landbruks framtid. program Hurtigruteseminar 2015 Vi har fått med mange gode foredragsholdere, og i tillegg skal det være rom for diskusjoner og for å øke bekjentskapskretsen. Mer informasjon finner du på www.nibio.no/hurtigrute . Her det også en link til elektronisk påmelding.

 Hurtigruteseminaret er en viktig møteplass for nordnorsk landbruk. Her vil det også bli mulig å komme med forslag til forsknings- og utviklingstiltak for det nordnorske landbruk.

Etterpå er det tid for Tenkeloft og Rådsmøte i Tromsø! Nytt av året er at vi avholder vårt Tenkeloft på Hurtigruta mens den ligger til kai i Tromsø, og at det da ikke vil bli noen påmeldingsavgift, men gi gjerne beskjed om du ønsker å være med slik at vi kan beregne servering – send en epost til ajna.nystad@bondelaget.no Frist for påmelding er 10.11.15

Tenkeloftet program

Rådsmøtet for våre medlemsorganisasjoner vil bli avholdt på Ishavshotellet i Tromsø den 25. november. Tidspunktet er 0900 til 1300, og det blir lunsj på hotellet,etter møteslutt.

Rådsmøte 251115