Godøynes Gårdsutsalg

Publisert: 10. juni 2015

Gårdsutsalget ble etablert i 1992 og etterhvert er det gamle eldhuset restaurert og innredet til gårdsutsalg. Fra utsalget selges gårdens egne produkter i tillegg til produkter fra andre produsenter. Det leveres gulrot til grossist og statskontrollerte jordbærplanter til bærprodusenter Gården ble etablert ca 1910. Det ble da drevet tradisjonell melk / kjøttproduksjon i kombinasjon med oppkjøp av fisk i Lofoten, som med egen jakt ble ført til «heimsjyen». Fisken ble der tørket på berg til klippfisk. I de senere år er det drevet med melk, kjøtt, grønnsaker, jordbær, urter og blomsterproduksjon.

Utsalgssted: Gårdsutsalget ble etablert i 1992 og etterhvert er det gamle eldhuset restaurert og innredet til gårdsutsalg. Fra utsalget selges gårdens egne produkter i tillegg til produkter fra andre produsenter. Det leveres gulrot til grossist og statskontrollerte jordbærplanter til bærprodusenter

Andre aktiviteter på gården: Det produseres sommerblomster, potteplanter som sammen med et stor utvalg hageartikler selges fra gårdsutsalget. Det produseres også statskontrollerte jordbærplanter til bærdyrkere og hageeiere. Selvplukk av blomster for tørking foregår i august mnd og om vinteren selges tørkede blomster og egen produserte dekorasjoner.

Våre produkter: Gulrot. Selges i poser på 1kg vasket eller 10 kg uvasket. I høstsesongen har vi også selvplukk av gulrot. Urter: I sommersesongen selger vi et tjuetalls sorter med friske urter. Jordbær: I sesongen selges friske jordbær i 1/2-kgs kurver av sortene Glima, Korona og Zefyr.

Les mer her