Arktisk verdiskaping 2015

Publisert: 3. juli 2015

NHO Reiseliv skal for 13de gang dele ut prisen Arktisk Verdiskaping til Nord-Norges mest nyskapende matprodukt. Alle nordnorske matprodusenter inviteres til å konkurrere om tittelen Arktisk Verdiskaping, heder og ære, og en førstepremie på 30.000 kroner. Det deles også ut andre- og tredjepremie på 10.000 og 5000 kroner. Konkurransen arrangeres i Tromsø den 15-16 sept. Påmeldingsfristen er 1. september.

Målsetninga er at konkurransen skal stimulere til nyskaping, produktutvikling og bedriftsutvikling innenfor matsektoren i Nord-Norge og bidra til å profilere kvalitetsprodukter fra landsdelen. Konkurransen er beregnet på nye, foredlede matprodukter (ikke råvarer) produsert i landsdelen. Produktene må ha håndverksmessig kvalitet og egenart knyttet til region, råvarer, mattradisjoner og/eller smak.

For mer informasjon om konkurransen – les her i følgende informasjonbrev.